Нищо не знаеш...

"Сега знам! Няма парфюм, който да ухае по-добре на кожата ми от аромата на твоите ръце. Няма други очи, в които така добре се отразява душата ми. Няма друго тяло, което да пасва идеално на извивките на моето. Сега знам! Лудостта ми си има име. Твоето. Не искам да оздравявам..."

Какво вдъхнови този ми пост? Едно клипче, гледано милиони пъти в YouTube. Клип, различен от стандарните сватбени записи. Клип, който не показва строги и почти маршови стъпки, не звучи Мелденсон и шаферките не пърхат с мигли. Това е сватбата на Джул и Кевин, от Сайнт Пол, Минесота. Сватба, която ще се запомни. Крис Браун, песента му "Завинаги"(Forever), с чупки в ханша и най - добрите в бранша, както обичаше да казва един приятел. Как едни шаферки се поддават на ритъма, как младоженец прави кълбо, и как неговата възлюбена танцува в булчинската си рокля пред погледите на изумените гости. Ето това е новатортво. Защо това се е случило? по инициатива на булката, която искала да изрази себе си по този нетрадицонен начин. Гледайте!

п.с. Последните ми два поста са за любов....Хм, странно! И пак казвам, не съм влюбена! Не съм! Май обаче нми се иска...

/червеният ми балон, във формата на сърце отлита към Минесота

0 коментара:

Публикуване на коментар

Voici mon secret...

Моята снимка
Sweden
Обещавам, Никога да не забравям, че това е любов, която се случва веднъж в живота! И винаги да знам с дъното на душата си, че без значение какви предизвикателства ще ни разделят, винаги ще намерим път един към друг!

Последователи

Из архива

Из чуждите дневници