Нищо не знаеш...

"Сега знам! Няма парфюм, който да ухае по-добре на кожата ми от аромата на твоите ръце. Няма други очи, в които така добре се отразява душата ми. Няма друго тяло, което да пасва идеално на извивките на моето. Сега знам! Лудостта ми си има име. Твоето. Не искам да оздравявам..."Правя се на кораво копеле.Хах...Непукист. Не ме трогват тея неща.
Пълни гглупости. разяждам се...умирам...от гняв, яд, обида...Не, че имам право да се сърдя...Ти си ми точно никакъв, ама пука ми. Направо не знам къде се намирам.
Кораво копеле. Достатъчно силна. Да, ама друг път.
Супер съм слаба...
И си казвам, че няма смисъл да се трогвам и да ми пука...и да се ядосвам. Че има хиляда други важни хора, заради които си струва да се усмихвам...ама не...ти ми крадеш правото на щастие. С липсата ти, с безразличието ти...пълен ignore.
Ама ако си мислия, че ще видиш гърчеща се и ревяща, и преследваща те....можеш да го забравиш тоя филм. Аз ще се самоунищожавам и разкъсвам тайно. Ще страдам в нощите, в които съм се надявала да съм с теб...

п.с. Черни облаци са надвиснали над балона ми и вече нищо не е същото..

1 коментара:

Ц-ц-ц!..:)

Публикуване на коментар

Voici mon secret...

Моята снимка
Sweden
Обещавам, Никога да не забравям, че това е любов, която се случва веднъж в живота! И винаги да знам с дъното на душата си, че без значение какви предизвикателства ще ни разделят, винаги ще намерим път един към друг!

Последователи

Из чуждите дневници