Нищо не знаеш...

"Сега знам! Няма парфюм, който да ухае по-добре на кожата ми от аромата на твоите ръце. Няма други очи, в които така добре се отразява душата ми. Няма друго тяло, което да пасва идеално на извивките на моето. Сега знам! Лудостта ми си има име. Твоето. Не искам да оздравявам..."

Защо не пиша...Нямам какво да разкажа...или има, но са все дребни неща. Или просто планове. Когато имам нужда от надъхване, а откакто чета сагата "Здрач" определено се нуждая от такова...гледам The Secret. И да, вярвам в силата на мисълта, вярвам, че човек е създател на всичко, случващо се около него. Прилагането на практика обаче не е от най - лесните начинания.
Защо се обезверявам, четейки сагата?! Между другото днес дочетох ѝ "Затъмнение" и започнах "Зазоряване", но на компютъра. Утре май ще принтирам малко, за да не си натоварвам така зрението... Чудя се има ли такава разтърсваща любов в реалния живот...и не вампирска, а просто такава обсебваща, неподправена, истинска и неустоима...Просто Любов. Любов, непризнаваща шреме и пространство, реалност и сънища, пречки и чужда намеса. Любов, оцеляваща, въпреки и заради всичко.
Опитвам се да съм позитивна, но в следващата минута ми е някак...объркано... Мислех върху това какво да уча...Искам да съм творец и да създавам...Затова май графичният дизайн остава...Въпреки, че не бих отказала да се занимавам с театър...или с писане. Искуство. Нещо, което създавая. Нещо, вдъхновено за и от хората.

Мислех си и за мечтата ми за Дубай...това е дълга история и не съм я споделяла още тук...
Днес, съвсем внезапно се замислих за Градът на Ангелите и като цяло Америка...знае ли човек къде ще го отведът мечтите...А ако се стегна и позитивирам току виж сама съм се отвела там...

Червеният ми балон се носи безцелно и объркан...Нещо му се е изгубило желанието...да лети и да създава....Да създава какво?! Просто мечти...

0 коментара:

Публикуване на коментар

Voici mon secret...

Моята снимка
Sweden
Обещавам, Никога да не забравям, че това е любов, която се случва веднъж в живота! И винаги да знам с дъното на душата си, че без значение какви предизвикателства ще ни разделят, винаги ще намерим път един към друг!

Последователи

Из архива

Из чуждите дневници