Нищо не знаеш...

"Сега знам! Няма парфюм, който да ухае по-добре на кожата ми от аромата на твоите ръце. Няма други очи, в които така добре се отразява душата ми. Няма друго тяло, което да пасва идеално на извивките на моето. Сега знам! Лудостта ми си има име. Твоето. Не искам да оздравявам..."

"Не се налагаше да избирам каквото и да било. Трябваше само да разбия едно добро сърце..." Стеф, Стеф...Понякога толкова съжалявам, че не мога просто да те оставя да си живееш живота. Аз съм егоист..Абсолютен..Тотален...Егоистичен егоист...Това звучи като фразата на Г. за "терористичния терор", ама не ми пука. Аз съм егоист. Признавам си. Просто не мога да те пусна от живота си, да те оставя да си тръгнеш, да го напуснеш безпардонно...Или по - скоро...аз не си тръгвам, а все те догонвам точно, като се опитваш да си живееш живота. Егоист. И лошото е, че го осъзнавам. Разбирам какво ти причинявам с присъствието си, чувствам болката ти и въпреки това...Егоист... Чувствам се като Бела по отношение на Джейкъб... Тази сага ми е изпила мозъка...а аз изпивам твоя...Бавно, малко по малко, стъпка по стъпка превземам ума ти...Отново и отново...И се чувствам като чудовище, защото не ти давам да си тръгнеш. Препречила съм пътя и си в капан, клетка...И сякаш изтезавам жертвата си, малко по малко, за да те задържа за по - дълго...Преди да намериш начин да ми избягаш... Зависима съм към теб по странен начин. Егоистичен начин... Знам колко е нередно...и нечестно....и егоистично...И да, ще използвам думата егоист и егоизъм и егоистично колкото пъти си искам, защото няма други по - подходящи думи, с които да опиша мен, ситуацията и мислите ми. Аз съм егоист в отношението си към теб. Признавам! Без нож допрян в гърлото, без да ме измъчваш, за да изкопчиш признание... Толкова съжалявам....но егоизма ми е многократно по - силен от съжалението...за което отново съжалявам...
Червеният ми балон е изпълнен с нуждата си от С.
...Пристрастено към...Има нещо в теб...Онова необикновенното..

0 коментара:

Публикуване на коментар

Voici mon secret...

Моята снимка
Sweden
Обещавам, Никога да не забравям, че това е любов, която се случва веднъж в живота! И винаги да знам с дъното на душата си, че без значение какви предизвикателства ще ни разделят, винаги ще намерим път един към друг!

Последователи

Из архива

Из чуждите дневници