Нищо не знаеш...

"Сега знам! Няма парфюм, който да ухае по-добре на кожата ми от аромата на твоите ръце. Няма други очи, в които така добре се отразява душата ми. Няма друго тяло, което да пасва идеално на извивките на моето. Сега знам! Лудостта ми си има име. Твоето. Не искам да оздравявам..."

- Имам чувството, че изгубих любовта на живота си...че изгубих теб...
-От кога съм пак любовта на живота ти?

- И да ти отговоря, ще кажеш, че ми е криво и самотно, че си запълвам времето и защото ти казвам това, което ти се иска да чуеш, за си играя с теб. - Това все пак не отговаря на въпросът ми.
- Защо да отговарям като дори въпросът ти е циничен, а си представям какво би последвало след като отговоря.
- Да видим...До колкото си спомням ти не ме обичаш по онзи начин...Ти не си влюбена в мен.

- И аз не знам какво съм и какво не съм. Просто ми липсваш жестоко и болезнено. И все си повтарям, че искам човек, който ще ме обича, ще ми огажда и ще ме търпи. И когато си ги мисля тези неща, никога ти не изплуваш в съзнанието ми. Тези са едни от редките моменти, в които не мисля за теб. Понякога човек има всичко пред очите си, но е твърде взрян в далечината, за да забележи...

- И ти ми липсваш, принцесо.

- Да, но ти не знаеш, как ти на мен ми липсваш.

- Жалко е, че не знаеш ти как на мен ми липсваш. Жалко е, че не виждаш това, което моите очи виждат във всичко. И е жалко, че не усещаш една единствена миризма всеки ден. Жалко е, че когато сълзите ти се стичат, мислите ти и сърцето ти не крещят едно единствено име. Сърцето ми гори, разбираш ли?! Гори заради теб...
- Ако ти кажа, че те обичам, би ,ли ми повярвал безрезервно?! Не, ти никога не би ми повярвал безрезервно.
Тогава какво да кажа?
- Какво искаш, например?
- Исках само да кажа това, което вече казах.
- Само да ми кажеш, че ти липсвам? Че ме обичаш?

- Какво друго мога да искам? Какво друго имам право да искам?!
- Много добре знаеш, че можеш да поискаш всичко от мен. Много добре знаеш, че можеш да ме омагьосваш пак, и пак, и пак..и много добре знаеш...Аз винаги съм бил тук! За теб!
- Да, но това не значи, че имам право да искам каквото и да било.

- Какво правим тогава?
- Ще ми помогнеш ли с отговора?
- И аз не мога да отговоря...

0 коментара:

Публикуване на коментар

Voici mon secret...

Моята снимка
Sweden
Обещавам, Никога да не забравям, че това е любов, която се случва веднъж в живота! И винаги да знам с дъното на душата си, че без значение какви предизвикателства ще ни разделят, винаги ще намерим път един към друг!

Последователи

Из архива

Из чуждите дневници