Нищо не знаеш...

"Сега знам! Няма парфюм, който да ухае по-добре на кожата ми от аромата на твоите ръце. Няма други очи, в които така добре се отразява душата ми. Няма друго тяло, което да пасва идеално на извивките на моето. Сега знам! Лудостта ми си има име. Твоето. Не искам да оздравявам..."

Забелязах и нещо друго освен "разходката" под водата..Изградила съм си някаква защитна система. И ги няма емоциите, не и силните такива.
Все едно някой да ме удари със всичка сила, а аз да усетя леко докосване. Така е и с хубавите, и с лошите неща. Нито хубавите случки ми се виждат много хубави, нито лошите много лоши. В някакво почти безтегловно, почти апатично и почти безразлично състояние се намирам...Почти. И усещам слабо позитивни и негативни вълни. И да, супер е, че лошото не ме достига, но да не мога да се зарадвам истински на нещо...е страшно..
Всичко си има цена...Да не можеш да бъдеш наранен, значи да се лишиш и от възможността да бъдеш щастлив...

0 коментара:

Публикуване на коментар

Voici mon secret...

Моята снимка
Sweden
Обещавам, Никога да не забравям, че това е любов, която се случва веднъж в живота! И винаги да знам с дъното на душата си, че без значение какви предизвикателства ще ни разделят, винаги ще намерим път един към друг!

Последователи

Из архива

Из чуждите дневници