Нищо не знаеш...

"Сега знам! Няма парфюм, който да ухае по-добре на кожата ми от аромата на твоите ръце. Няма други очи, в които така добре се отразява душата ми. Няма друго тяло, което да пасва идеално на извивките на моето. Сега знам! Лудостта ми си има име. Твоето. Не искам да оздравявам..."


Вчера бях на едно общо събиране. След като срещата приключи, едно от момичетата, които присъстваха започна да свири...на пиано. По време на срещата изобщо не бях забелязала музикалният инструмент..Но когато чух мелодията настръхнах. Това е една от най - хубавите мелодии, които някога съм чувала:

И си спомних нещо. Преди няколко месеца осъзнах, че искам да се науча да свиря на пиано. Ето ме тук, може би 4 месеца по - късно и какво...Нищо не съм направила по въпроса.
Това трябва да се промени. какво значение има, че няма да стана музикант или, че може би за някои съм прекалено стара с моите 19 години. Аз ще се науча.
Предлагам всеки да си направи списък с нещата, които иска. И да дава отчет веднъж месечно докъде е стигнал с целите си и желанията си. Кое е реализирал или е на път да осъществи. Докато мечтите ни не станат реалност...

Ето го моят скромен списък, който със сигурност ще допълвам.

1. Да събера пари и да си купя йоника.
2. Да се науча да свиря. (не като гений, но все пак да мога да изпълнявам поне 3 произведения)
3. Да се науча да шия на машина.
4. Да се запиша на някакви танци. Защото ми се танцува.
За осъществяването на всичко това ми трябват и пари, разбира се. Това е също цел. Събирането на достатъчно за сбъдването на желанията.


А вие? Ще опитате ли да реализирате нещото, за което сте мечтали? Можете, стига да се усмелите!
Предизвиквам ви!

0 коментара:

Публикуване на коментар

Voici mon secret...

Моята снимка
Sweden
Обещавам, Никога да не забравям, че това е любов, която се случва веднъж в живота! И винаги да знам с дъното на душата си, че без значение какви предизвикателства ще ни разделят, винаги ще намерим път един към друг!

Последователи

Из чуждите дневници