Нищо не знаеш...

"Сега знам! Няма парфюм, който да ухае по-добре на кожата ми от аромата на твоите ръце. Няма други очи, в които така добре се отразява душата ми. Няма друго тяло, което да пасва идеално на извивките на моето. Сега знам! Лудостта ми си има име. Твоето. Не искам да оздравявам..."


Нощем не заспивам до късно, защото чакам да се обадиш.

И в нощта намирам всеки един спомен свързан с теб, за да мога по някакъв начин да се докосна до теб.А всеки спомен е толкова болезнен и толкова ме ранява.
Но аз си спомням…нищо, че боли.Глупаво, нали?

Сутрин ставам рано, защото чакам да се обадиш.Ставам и чакам…чакам, чакам, чакам…обезверявам се, но утре пак ще стана рано, за да те чакам.Знам, че е по-добре да остана заспала…така времето минава по-бързо и болката е по-малко, но аз ще стана и ще чакам.Глупаво, нали?

Излизам от къщи и чакам да те видя.

Глупаво вярвам, че толкова ти липсвам, че един ден просто ще дойдеш при мен, тихо, безмълвно, ще изляза и някъде, на някоя улица ще те видя да стоиш и да ме чакаш…Глупаво,нали…този ден навярно никога няма да дойде, а аз съм толкова глупава, че дори мисля и се надявам, че ще е още днес.И се разхождам…по всяка една градска улица, за да ти видя.Взирам се във всяка кола като твоята и чакам да те видя и най-лошо е, че вярвам, че ще те видя.И след всяко разочарование бавно, но сигурно в ума ми се прокрадва коварната мисъл, че дори да ме блъсне някой, не ме е страх.Глупаво, нали?

Не отделям телефона от ръката си.Чакам да видя твоето име на екрана.

Чакам, чакам и с всеки звън дъха ми спира.Глупаво, нали?

Знаеш ли колко съм глупава?

Стоя…чакам…и те оставям на времето…и те оставям да вярваш в глупостта, че времето ще ни излекува.Времето няма да ни излекува, само че всяка секунда, в която сме разделени ще ни разделя още повече.До деня, в който ще видиш, че вече е прекалено късно, че е минало времето….
Тогава аз няма да имам теб и ти няма да имаш мен.
Но пък ще имаме времето.
Глупаво, нали?

3 коментара:

Това, че не желаеш да оставиш някого да си отиде не е глупаво. Напротив. Означава, че те е грижа за него и че се надяваш нещата да се оправят. Глупавото е, че доста често колкото и да се надяваме си оставаме с времето. (hug)

Така е то. Като ти пука толкова много за някого, просто поемаш ударите.

Ах, какви удари пое... само ми се възхищаваш на волята, но аз на твое място щях да съм мъртва... нали се сещаш "по 45" ...

Публикуване на коментар

Voici mon secret...

Моята снимка
Sweden
Обещавам, Никога да не забравям, че това е любов, която се случва веднъж в живота! И винаги да знам с дъното на душата си, че без значение какви предизвикателства ще ни разделят, винаги ще намерим път един към друг!

Последователи

Из чуждите дневници