Нищо не знаеш...

"Сега знам! Няма парфюм, който да ухае по-добре на кожата ми от аромата на твоите ръце. Няма други очи, в които така добре се отразява душата ми. Няма друго тяло, което да пасва идеално на извивките на моето. Сега знам! Лудостта ми си има име. Твоето. Не искам да оздравявам..."

Живота е прекрасен.
Днес отново се почувствах пълноценна, цяла, щастлива, позитивна, усмихната, спокойна.
Готова съм да гледам смело напред, без значение какво оставям след себе си. Защото е минало. И трябва да живея в настоящето.
Готова съм да приема нещата такива, каквито са, без да обвинявам себе си или някой друг. Просто така е трябвало да се случи. И единственото, което мога да направя, е да съм благодарна, че така са се стекли обстоятелествата. Опит. И не! Не преименувам грешките си с думата опит. Защото не беше грешка! Просто опит, от който научих много както за себе си, така и за хората, света, любовта.
Готова съм да се усмихвам на всичко и всички и да бъда над нещата, които позволявах да влияят на живота и настроението ми.
Готова съм да отворя сърцето си за всичко ново, красиво, диво. За всяка лудост, безумие...за любов.
Готова съм да бъда себе си отново! Усмихната, успешна, удивителна.
Няма да си пожелавам всичко да бъде наред, защото то вече е.
Аз съм щастлива и само това има значение.
Аз съм родена под щастлива звезда, имам късмет и знам, че ме очаква нещо невероятно. Нещо спиращо дъха....или някой!
Защото искам да обичам!
И обичам!

0 коментара:

Публикуване на коментар

Voici mon secret...

Моята снимка
Sweden
Обещавам, Никога да не забравям, че това е любов, която се случва веднъж в живота! И винаги да знам с дъното на душата си, че без значение какви предизвикателства ще ни разделят, винаги ще намерим път един към друг!

Последователи

Из чуждите дневници