Нищо не знаеш...

"Сега знам! Няма парфюм, който да ухае по-добре на кожата ми от аромата на твоите ръце. Няма други очи, в които така добре се отразява душата ми. Няма друго тяло, което да пасва идеално на извивките на моето. Сега знам! Лудостта ми си има име. Твоето. Не искам да оздравявам..."


...

3 коментара:

Права си. Всичко се връща! Каквото сами си направим никой друг не може да ни направи ... и той определено ше го усети някой ден. Но въпреки това никой не заслужава да бъдеш на прага на самоунищожението заради него. Никой! И миналото трябва да си остане минало .. дори и в мислите ни. Защото ти наистина заслужаваш да бъдеш щастлива .. и никак не е хубаво да разваляш това щастие с такива спомени.
Но все пак .. Дъгата е най-красива след голяма и силна буря, нали? Стискам палци твоята никога, никога повече да не изчезва! :)

Искам да дойде деня в който няма да съм до теб, когато плачеш от мъка, а от щастие... толкова силно, чак непоносимо щастие, което да изпълва всяка фибра на тялото ти... Щастие много по-силно от моето в момента... много по-силно от който и да е, защото аз не се сещам за момиче, което го заслужава повече от теб! Писна ми да гледам всичко това, идва ред на хубавото, много силна беше бурята, но не успя да те пречупи...

Може да изглеждам глупаво, че съм търпяла. Зная ясно защо.Както зная ясно и че идва края на това.Търся в себе си начина по който да стане.Мисля , че любовта ми ще ме води-по-вярна пътека от нейната няма. А тя е в мен.Пазя си я, защото ми е много скъпа.

Публикуване на коментар

Voici mon secret...

Моята снимка
Sweden
Обещавам, Никога да не забравям, че това е любов, която се случва веднъж в живота! И винаги да знам с дъното на душата си, че без значение какви предизвикателства ще ни разделят, винаги ще намерим път един към друг!

Последователи

Из чуждите дневници