Нищо не знаеш...

"Сега знам! Няма парфюм, който да ухае по-добре на кожата ми от аромата на твоите ръце. Няма други очи, в които така добре се отразява душата ми. Няма друго тяло, което да пасва идеално на извивките на моето. Сега знам! Лудостта ми си има име. Твоето. Не искам да оздравявам..."

Не изгасям лампите напълно. Искам да те гледам. Искам да гледам как очите ти стават все по-хищни все по-ярки след всяко мое докосване.

Целуваш корема ми бавно и когато се приближаваш до поредната звездичка, я дорисуваш нежно с език...една по една... Изгарям и не мога да контролирам ръцете си. Забивам нокти навсякъде, в раменете ти, дърпам косата ти, извивам се назад и се изпотявам. Само усещам как дъха ти се спуска по врата ми, когато го захапваш страстно.Гледам само напред и не искам да съм хищник, искам да съм само плячка. Така се чувствам с теб и това ми носи едно неразбираемо удоволствие. Завърташ ме и ме буташ назад. Със сила се отскубвам за да мога да сваля тениската ти, за да целувам всичко по теб и да те гледам нахално докато ти ставаш все по-слаб в ръцете ми...хвърлям настрани колана на дънките ти... вече мога да те получа, но ще ти бягам още съвсем малко...

Малко по малко...малко по малко и кожа се допира до кожа..но още е рано...искам да те усещам по-силно и чакам, за да достигна до това...

Хващаш бедрата ми и ме придърпваш плътно към себе си...

Дърпаш косата ми когато си зад мен, увиваш ръце през кръста ми, гледаш извивката на гърба ми, на кръста ми, а аз само извъртам глава, за да те погледна и да те искам още повече. Хапеш ме...буташ ме...затискаш ме с тялото си и запушваш устата ми..а всичко в мен крещи: "Не спирай!"

Изтласкваш ме към стената с ръце притискаш китките ми нависоко, а през рамото ти виждам отраженията ни в огледалото. Вече добре познавам миризмата ти, движенията, знам точно къде и колко те искам. Това не е само плът, това е много повече, защото аз съм те изследвала всеки път. Мога да ти говоря, мога да ти заповядвам, мога да се подчинявам. Защото си ти. Защото с теб е различно. Защото е Нирвана!
С ръце разхвърлям чаршафите,с тяло се преплитам по теб, с дъх разцепвам въздуха на две...

И колко е грешно да те искам пак?!
След всеки взрив те искам още повече... А нощите все някога свършват. И те искам, само теб... Над мен, под мен...В мен! Да накараш всичко в мен да се взриви. Да учестиш дъха ми, да ускориш пулса ми, да ме възбудиш до полуда, да треперя в ръцете ти.
Да ме оставиш без дъх, да спреш сърцето ми за секунда, да ме притежаваш, да те притежавам, а накрая нежно да ме придърпаш в прегръдките си...

Накарай ме да извикам името ти отново...от желание, от страст, от възбуда...с Любов!

4 коментара:

Еротичното явно те влече. =)

Дали ще го напиша или не, спомените остават :P Просто се застраховам от евентуална амнезия :)

Много е добро...

Фен съм .. успех, защото смятам, че нещата, които зареждат следва да се разпространяват лавинообразно, спираловидно, синoсоидно и до безкрай.

Публикуване на коментар

Voici mon secret...

Моята снимка
Sweden
Обещавам, Никога да не забравям, че това е любов, която се случва веднъж в живота! И винаги да знам с дъното на душата си, че без значение какви предизвикателства ще ни разделят, винаги ще намерим път един към друг!

Последователи

Из чуждите дневници