Нищо не знаеш...

"Сега знам! Няма парфюм, който да ухае по-добре на кожата ми от аромата на твоите ръце. Няма други очи, в които така добре се отразява душата ми. Няма друго тяло, което да пасва идеално на извивките на моето. Сега знам! Лудостта ми си има име. Твоето. Не искам да оздравявам..."

"Опитвам се да живея повече за момента...и не правя планове. Не градя мечти в дългосрочен план. И не искам да знам какво ще стане, докато реално не се случи.
Просто...
Даже съм готова на всичко. Готова съм и за варианта да не се получи и след време да не сме заедно.
Не искам да имам очаквания. Защото когато човек има такива и те не се изпълнят...остава разочарован.
Как го правя ли?! Не знам как...сещам се как съм била наранявана и знам как не искам да бъда отново. И знам, че не искам да говоря за брак, деца, дом и т.н. Неща, които са толкова сериозни...и после всичко да пропадне.
Ето от тези мечти бягам. Просто не мечтая по този начин.
Живея за мига. И за след една седмица.
Мечтите ми свързани с него са какво ще правим през уикенда, примерно.
Но не правя планове за след 2-3 месеца или още по - дълъг период...освен ако не е наложително. А досега не е било.
Разбираш ли?!
Не искам пак да строя и после всичко да пропада. Дори с риск да изглежда несериозно от моя страна.
Дори не знам дали някой би искал да се ожени за мен. Не знам дали ще намеря такъв човек в живота си. Който да ме обича такава, каквато съм...Без изключения!
Затова се радвам на това, което имам в момента.
Вчера, докато готвих, усетих, че съм влюбена. Че го обичам...Защото само когато съм така, се старая толкова много и....готвя. Правих мусака. Не съм готвила от много време. Не помня от кога...
Отношенията ни са много хубави. Той е толкова добричък с мен. Помага ми във всичко. Разбираме се, да чукна на дърво, както се казва. Но не мога да позволя прекрасните ни отношения за толкова кратко време...няколко месеца...и едва няколко седмици, живеейки заедно да ми позволят да мечтая по онзи начин. Просто не мога. Защото съм човек. И не искам да ме боли. Както всички останали и аз се страхувам от болката...и се пазя!
Това е..."


2 коментара:

Напълно те разбирам.
Част от нещата, които чета при теб, все едно са излязли изпод моите пръсти...

Харесва миТой

Публикуване на коментар

Voici mon secret...

Моята снимка
Sweden
Обещавам, Никога да не забравям, че това е любов, която се случва веднъж в живота! И винаги да знам с дъното на душата си, че без значение какви предизвикателства ще ни разделят, винаги ще намерим път един към друг!

Последователи

Из чуждите дневници