Нищо не знаеш...

"Сега знам! Няма парфюм, който да ухае по-добре на кожата ми от аромата на твоите ръце. Няма други очи, в които така добре се отразява душата ми. Няма друго тяло, което да пасва идеално на извивките на моето. Сега знам! Лудостта ми си има име. Твоето. Не искам да оздравявам..."


Много единички ми се насъбраха.
1 пост за тази година.
1 месец до рожденият ми ден. Юпиииии!
Taзи година ни предтоят много интересни дати: 1/1/11, 11/1/11, 1/11/11, 11/11/11 :)) , в които да си нажелавам всякакви желания с най - различен размер, цвят, привкус, естество и консистенция :)
Всички на работа са изумени от способността ми да се усмихвам през цялото време. Лесно е...аз им подарявам усмивката си, те ми връщат своята. И така никога не оставам с празни ръце ;)) или по - скоро трябва да кажа лицевите ми мускули никога не скучаят. Не ги оставям без работа :)
А. М. ми каза, че аурата ми се е променила, че около мен се носи една позитивна енергия. Че съм станала по лъчезарна и слънчева.
М. пък констатира, че съм много щастлива напоследък и попита кое е нещото, виновно за това ми състоятение. Не е нещо. Виновникът за усмивката ми е НЯКОЙ! :)))
Усмифффф, Усмиффф, УСМИФФФ!

Все повече се убеждавам колко изключително красива и успешна година ме очаква! Аз съм свръхестествено щастлива и имам две адски оръжия...едното за масово поражение - УСМИВКАТА МИ :), а другото за обезоръжаване и тотални погром победа над всякакви вражески лагери и територии - ДОБРОТО МИ НАСТРОЕНИЕ :)) Бойната ми екипировка си е за завиждане :) Така, че внимавайте с мен!


п.с. Това определено не е един от най - съдържателните ми постове, но със сигурност е най - усмихнатият :)

2 коментара:

Трябва да си винаги усмихната, Теди! Адски ти отива и точно така искам да те виждам - щастлива :) Време ни е за малко положителни емоции тази година! <3

Положителни емоции не само през тази, ами и през следващата година; особено в края на следващата, когато краят на всичко ще настъпи! :D

Публикуване на коментар

Voici mon secret...

Моята снимка
Sweden
Обещавам, Никога да не забравям, че това е любов, която се случва веднъж в живота! И винаги да знам с дъното на душата си, че без значение какви предизвикателства ще ни разделят, винаги ще намерим път един към друг!

Последователи

Из чуждите дневници