Нищо не знаеш...

"Сега знам! Няма парфюм, който да ухае по-добре на кожата ми от аромата на твоите ръце. Няма други очи, в които така добре се отразява душата ми. Няма друго тяло, което да пасва идеално на извивките на моето. Сега знам! Лудостта ми си има име. Твоето. Не искам да оздравявам..."Както споменах във предният пост...предстоят много дати с много единички в тях. Днес е един от тях. Решила съм, че са съдбовни и специални. За мен и за всеки, който вярва в силата на мечтите си. За всеки, който иска да си нажелава желания.
11.1.11

Днешният ден и днешните ми желания са посветени на някой, който тепърва ми предстои да срещна. Дали го познавам? Аз не, но сърцето ми го познава, още преди очите да се видяли, ръцете - вплели една в друга, а сърдечните пулсове да създават най - красивата мелодия, с един ритъм, в едно темпо.
Днес си пожелавах, да намеря другата ми половина. Моят soul-mate. Другата част от цялото. И не само си пожелах да го намеря, но и като го срещна, да го позная, вместо да го подмина.
Мечтая за мъжа, който знае как да бъде мъж. Силен, със собствено мнение и позиции, със амбиции, за които прави всичко възможно да бъдат осъществени. С мечти, за които се бори всеки ден, за да ги превърне в реалност. Мъж, който може да носи отговорност за действията си. Мъж, който умее да признава грешките си и се учи от тях. Мъж, чиято дума тежи и значи нещо. Мъж, който не се страхува и срамува да бъде спонтанен и чувствителен понякога. Мъж, който знае какво иска. Мъж, с по - силен характер от моят. Мъж, който обича и се бори за любовта си. Мъж, който не признава съществуването на думата "невъзможно". Мъж със самочувствие и вяра в собствените си възможности. Mъж, за който усмивката ми ще бъде най - важна! Мъж, който държи ръката ми не само пред приятелите си, но и пред целият свят. Мъж, който се гордее с мен. Мъж, който е с мен, дори когато светът ми се срива из основи. Mъж, който знае как да ме укроти. Мъж, за когото съм предизвикателство. Мъж, което Е предизвикателство. Мъж, който умее да ме приземява, когато летя твърде високо. И който умее да ме извисява, прегърнал ме между крилете си. Мъж, с който да паднат всичките ми задръжки. Мъж, какъвто не съм срещала до сега. Мъж, който ще ме накара да се чувствам така, както никога досега. Различен, за разлика от всички, с които живота ме е срещал. Мъж, до който бих се чувствала истинска жена!

Искам те! Търся те! Чакам те...Знам, че ще ме намериш...знам, че ще те намеря. Защото сърцето ми те познава, още преди очите да са се видели...

0 коментара:

Публикуване на коментар

Voici mon secret...

Моята снимка
Sweden
Обещавам, Никога да не забравям, че това е любов, която се случва веднъж в живота! И винаги да знам с дъното на душата си, че без значение какви предизвикателства ще ни разделят, винаги ще намерим път един към друг!

Последователи

Из чуждите дневници