Нищо не знаеш...

"Сега знам! Няма парфюм, който да ухае по-добре на кожата ми от аромата на твоите ръце. Няма други очи, в които така добре се отразява душата ми. Няма друго тяло, което да пасва идеално на извивките на моето. Сега знам! Лудостта ми си има име. Твоето. Не искам да оздравявам..."


Постъпките ми - грешни, неморални. Мислите ми - грешни, мръсни. Аз - по - чeрна и от Дявола - грешна, безобразна. В очите им. В очите ви...

Как смея? Как си позволявам? Да! Искам точно него!!!
Малко ли били мъжете? Нали точно вие ми говорите за качество...А той е прекрасен!
Защо точно него? Защото е различен! Защото го искам! Защото е МОЙ!
Защо не взема да се засрамя? А вас, вас не ви ли е срам да сочите с пръст, да съдите, да ме обвинявате?! Да търсите за нещо да се хванете?!
Съвест нямам ли? Не и за вас! Не ви дължа нищо!
Къде ми е морала? А на вас къде са ви обноските?! Обиждайте, псувайте, кълнете. По - грешна в очите ви едва ли мога да стана!
Какво ще кажат хората? Казвайте каквото си поискате! Нямате място в живота ми, нямате място в мислите ми, не ме вълнувате! Аз правя избора, който сърцето ми нашепва, а не това, което вие искате да ми наложите!!!

Нека бъда тази, която не държи на думата си. А вие спазихте ли стотиците обещания?!
Нека бъда тази безсрамната! Поне живея според моите правила и разбирания, а не според чужди очаквания и надежди!
Нека бъда невярната! Която остана вярна до край единствено на себе си!!!
Нека бъда лъжкинята, която изкусно реди думите. За себе си аз знам истината! Знаят я и хората, които обичам! Знае я и ТОЙ! И това е напълно и повече от достатъчно!
Нека бъда онази, която се преструва и умело изиграва роли. Той ме познава. Познава най - добре сълзите ми. Сега се учи да познава усмивките ми. Тези, за които той е виновника!!!
Нека бъда онази, лишена от истински чувства! Но точно вие будите искреното ми съжаление! Той е там, където вие никога не сте били и няма да бъдете. Той разкрива най - дълбоките кътчета на душата ми, докато вие твърдите, че нямам такава! Той държи ключа, в един едничък екземпляр, за сърцето ми. Онова, което бие като стотици църковни камбани за хората, които обичам и остава безразлично, за всички вас, които мразите, плюете, ненавиждате.
Нека бъда лошата! На вас оставям удоволствието да се правите на святи и добри.
Нека бъда онази с грешките. Но аз съм уникална дори в грешките, които допускам! Той го каза, той го потвърди...И ме приема. С всичките ми лудости, странности, ексцентричности и безумия. И заслужава най - доброто от мен!
Нека бъда онази, която не се променя, а си е все същата. За вас няма значение дали ще късам парчета от душата си и ще ви я поднасям с поклон и кралски обноски. Никога няма да ви е достатъчно. Той ли? Той е благодарен и цени всяко малко нещо, всеки дребен детайл. И затова ще получи всичко!
Не ме интересува колко е грешно в очите ви! Той далеч не е грешка! Той е избор! Моят избор!!! А аз....НЕГОВИЯТ!!!

Грешна нека съм, но щастлива! И да си платя съм готова...

0 коментара:

Публикуване на коментар

Voici mon secret...

Моята снимка
Sweden
Обещавам, Никога да не забравям, че това е любов, която се случва веднъж в живота! И винаги да знам с дъното на душата си, че без значение какви предизвикателства ще ни разделят, винаги ще намерим път един към друг!

Последователи

Из чуждите дневници