Нищо не знаеш...

"Сега знам! Няма парфюм, който да ухае по-добре на кожата ми от аромата на твоите ръце. Няма други очи, в които така добре се отразява душата ми. Няма друго тяло, което да пасва идеално на извивките на моето. Сега знам! Лудостта ми си има име. Твоето. Не искам да оздравявам..."

*Всяка прилика с действителни лица и събития е напълно умишлена и целенасочена!

Последният ми пост предизвика истински фурор. Онзи за липсата. Твърде много се припознаха в думите ми, които бяха за един. Може би защото им липсвам. Днес ще се обърна, към тримата мъже, които през последните години са значили най - много за мен. Тези, които съм допускала най - близо до себе си.Значеха нещо...Допуснах ги. В минало свършено време. Значехте. Long time ago. But not anymore.

На теб...
Благодаря ти, че всеки път когато и за момент ми мине през ума, че може би си се променил, ти ми показваш, че не си изключение от правилото, че хората не се променят. Ти си си същия. Дори за секунда да си въобразя, че може би, най - накрая си порастнал и надживял детинските изпълнения и игрички, ти ми показваш, че това изобщо не е така. Благодаря ти, че не ми оставяш никакво чувство за вина, за това, че не получаваш шанса, за който така упорито ме молиш. Мислех си...Ами ако наистина е различен, ако наистина ще е различно. Не исках да изгубя шанса, възможността... да ми докажеш, че вече си МЪЖ, а не объркано момченце, което си няма ни най - малка представа какво иска от живота. Единственото, което направи, както и при всеки от предишните пъти е да ми напомниш, защо вече нямаш място в живота или сърцето ми. Благодаря ти, че ме улесни още повече и дори не се налага да преразглеждам и обмислям решенията и изборите, които взех и направих. Благодаря ти, за поредното доказателство, което ми даде, че всичко е по старо му. Ти си си същия. Но аз се промених. И отдавна не си ми нужен.

На теб...
Иска ми се да можех да те обичам така, както ти ме обичаше...Но не мога. И ти го знаеш...

На теб...
Каза ми, че си знаел, че всичко ще си остане с приказките, с мечтите. Аз не знаех. Мислех си, вярвах, че нещата, които споделяме имат онази стойност, която аз влагах в нея. Думите ми не бяха празни приказки, а мечтите ми не бяха вятърни мелници. Вярвах в тях. Вярвах в теб. Вярвах, че може да има нас. Жалко, че единственото, което си правел е да мечтаеш заедно с мен.
И знаеш ли кое е ироничното...Искаше да гледам сериозно на случващото се. И аз го направих. Но ти никога не го видя като реалност. Реалността, която беше само на сантиметри разстояние и единственото, което трябваше да направиш е да я сграбчиш и да не пускаш. Както аз нямаше да пусна теб.
И знаеш ли кое е жалкото?! Изгуби единственият човек, който беше на сто и един процента искрен и истински с теб. Единственият, който не те излъга в нито един момент. Който не те заблуждаваше. Който не ти даваше напразни, а реални надежди. Изгуби МЕН!

НА мъжете, които уж ме обичаха...На мъжете, които не обичам!

0 коментара:

Публикуване на коментар

Voici mon secret...

Моята снимка
Sweden
Обещавам, Никога да не забравям, че това е любов, която се случва веднъж в живота! И винаги да знам с дъното на душата си, че без значение какви предизвикателства ще ни разделят, винаги ще намерим път един към друг!

Последователи

Из чуждите дневници