Нищо не знаеш...

"Сега знам! Няма парфюм, който да ухае по-добре на кожата ми от аромата на твоите ръце. Няма други очи, в които така добре се отразява душата ми. Няма друго тяло, което да пасва идеално на извивките на моето. Сега знам! Лудостта ми си има име. Твоето. Не искам да оздравявам..."

Здравейте!
По една или друга причина блогът е в зимен сън, въпреки че през последните 2-3 месеца е имало теми, които съм искала да засегна и неща, които съм имала нужда да споделя. :)
Ще се постарая в бъдеще това да се промени и да обновявам блога по - често.
Поводът, по който пиша тези редове е новото начинание, с което се захващам. Още един блог, но с друга насоченост. Докато този е личен, персонален, посветен на дълбоките чувства и емоции в мен, то новият ще е блог - вдъхновение. За мода, пътувания, лайфстайл, красота, класа, стил... За всички, които обичат разнообразието, цветовете, нюансите и красотата в живота! За всички, които го изживяват пълноценно и му се наслаждават. За всички, търсещи
вдъхновение.
Измечтала съм го тозѝ нов блог, и съм го сънувала, и ми се е искало да го стартирам, но все нещо ми е липсвало... кураж, воля, време, вяра в себе си. Влагам сърце и душа във всичко, с което се захвана, но този блог е толкова дълго желан и планиран... като очакването на бебе. Правен с цялата любов, на която съм способна и с огромно желание. И сега като всяко дете, той ще прави първите си стъпки.
Искрено се надявам да ви харесва, да ви е интересно, да откриете своята муза някъде межу редовете, линковете, снимките. Вярвам, че както досега, така и за напред ще имам подкрепата ви. Вярвам, че в това ново начинание ще бъдем заедно!
Ето го и него...Блогът - Вдъхновение:

http://theos-doros.blogspot.com/ (точно в 20.00, тази вечер, първата публикация ще е факт. Не пропускайте!)

Факти:
- двуезичен: на български и английски
- тема: всичко красиво в живота, модата, светът около нас
- носи името ми - Теодора,  в превод от гръцки "подарък от бог"

0 коментара:

Публикуване на коментар

Voici mon secret...

Моята снимка
Sweden
Обещавам, Никога да не забравям, че това е любов, която се случва веднъж в живота! И винаги да знам с дъното на душата си, че без значение какви предизвикателства ще ни разделят, винаги ще намерим път един към друг!

Последователи

Из чуждите дневници