Нищо не знаеш...

"Сега знам! Няма парфюм, който да ухае по-добре на кожата ми от аромата на твоите ръце. Няма други очи, в които така добре се отразява душата ми. Няма друго тяло, което да пасва идеално на извивките на моето. Сега знам! Лудостта ми си има име. Твоето. Не искам да оздравявам..."


Галиш лицето ми с учестеният си дъх, а пръстите ми се преплитат в твоите. Разтоянието между пръстите ти съществува, за да го запълня аз. Празнотата сърцето ми я имаше, за да можеш да я запълниш ти, с любов, страст и нежност. От онези, които изгарят, от онези, които оставят белези от нокти по гърба и правят спомени, които дори тежка амнезия не би могла да изтрие. 
Ускореният ти пулс, лудото биене на сърцето ти, ритъмът му и мисълта, че аз съм причината и главната виновница за това, ме влудяват. Зениците ти се разширяват от удоволствие и когато се оглеждам в очите ти, виждам единствено и само любов. Истинска, неподправена, безгранична. Любов, единствено и само за мен. 
Любов, която не трябва да крием по хотелски стаи и в тъмни улици. Любов, която не е забранена и не носи горчивият привкус и мирис на драма. Любов, която не крием. Любов, която смело показваме на света, защото не се страхуваме. Защото никой и нищо не е способно да развали или отнеме магията, красотата на това, което с теб имаме. Ти имаш мен. Аз имам теб. И нищо друго не ми е нужно. и нищо друго няма значение.
Захапвам долната ти устна, а ти изтръпваш от удоволствие, целуваш врата ми, а аз се разтапям. А след това отново, и отново... Любовта ми към теб няма край. 
Понякога думите са излишни и точно в този момент можеш да прочетеш в очите ми как се чувствам, как ме влюдяваш, как ме събираш и разпиляваш, как сутрин търся уханието на топлата ти кожа, а вечер заспиваме прегърнати. 
Телата ни се сливат в едно и всичко, което искам да ти кажа е: "Обичам те". Прошепвам го в ухото ти, а ти задъхано ми отговаряш: "И аз те обичам"...
***
Лека нощ, любов моя. И тази вечер не горях, а изгарях!
А утре сутрин отново ще търся аромата на кожата ти и допира на устните ти. 

0 коментара:

Публикуване на коментар

Voici mon secret...

Моята снимка
Sweden
Обещавам, Никога да не забравям, че това е любов, която се случва веднъж в живота! И винаги да знам с дъното на душата си, че без значение какви предизвикателства ще ни разделят, винаги ще намерим път един към друг!

Последователи

Из чуждите дневници